Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Втори юни – каним ви на среща в София за Деня на детето! Рисунки по бременни коремчета, забавления за деца и за големи

Почти всеки от нас, докато се е наслаждавал на последните страници на „Пипи Дългото чорапче”, е искал да пийне от чудодейните хапченца, които ще му помогнат да остане завинаги дете, и си е обещавал заедно с Пипи, Томи и Аника никога да не порасне.

Момичета и момчета, дегизирани като майки и татковци, ние от Националната асоциация „Подкрепа за кърмене” ви предлагаме да се върнем отново в детството поне за ден и заедно да отбележим Деня на детето, като на 2 юни (събота), от 10 ч. в Южния парк (при Гълъбите), сътворим един прекрасен празник.

Заповядайте с малките или порасналите си кърмачета, за да се включим в щури детски игри и забавления. Специално внимание ще отделим на бременните, чиито коремчета ще се превърнат в бодиарт произведения с помощта на професионални художници, а защо не и на татковците и по-големите дечица. За целта сме осигурили безвредни боички. Всички останали могат да покажат своите умения на асфалта, с тебешир с ръка.

1. Ще заснемем творбите и ще ги публикуваме на нашата фейсбук страница!

2. За заснемането на творбите сме поканили специално Калина Арсова.

3. Медийните ни партньори „Първите седем” ще раздават специални подаръци за всички, а снимките на вашите рисунки ще бъдат публикувани на сайта и на страниците на списанието. Една от тях ще краси и корицата на юлският му брой!

4. Който желае, ще може да се възползва от възможността да сподели съмнения, притеснения или успехи с консултант по кърмене.

Очакваме ви на 2 юни (събота), в Южен парк – при Гълъбите (скулптурата, която се намира на централната алея, когато идвате от входа на „Витошка“)!

Снимки от миналогодишния ни празник можете да видите тук.
-

Медийни партньори:

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени