Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Как да помогна

Как да подкрепя НАПК?

Нещата, които можеш да направиш за кърмаческите каузи, не са малко! Независимо от това какво е образованието ти и в какво вярваш; дали си мъж или жена; дали си майка, баща, баба или леля; дали си кърмила или не. Независимо от това как изглеждаш и какъв език говориш... Независимо от музикалните ти предпочитания или любимия ти цвят – оценяваме и приемаме с голяма радост желанието ти да си част от нас и да ни помогнеш да помагаме на другите!

Ето няколко неща, които можеш да направиш:

_______________________________________________________________________________

1. Да станеш наш член или почитател във Фейсбук!

Страницата ни във Фейсбук ти дава възможност да научаваш за срещи, лекции и събития, да поискаш помощ и подкрепа, да получаваш новини, да четеш последните статии и публикации, да участваш разпалено или не в дискусии, да намериш себеподобни. Да си онзи блясък в ежедневния живот на НАПК!

 

Покани и своите приятели :)

_______________________________________________________________________________

2. Да станеш наш посланик в интернет!

Нагласи се и се изфукай с наш аватар или подпис в любимите си форуми, украси сайта си с банерa ни или напиши нещо за нас в блога си. Ще ги намериш на страницата ни за аватари:

www.podkrepazakarmene.com/avatars/

_______________________________________________________________________________

3. Да споделиш за нас!

Бъди доказателството, че “приятел в нужда се познава”. Сподели с приятели и познати, с медицински лица и журналисти, с родители или бъдещи такива, че си попаднал на наши координати, че съществуваме и че помагаме на майките, децата и кърменето. Не всички имат достъп до Интернет и социалните мрежи, тъй че информацията и контактите, които точно ти ще дадеш на тези хора, могат да се окажат нужното позитивно действие за едно успешно кърмене, за още един консултант сред нас или за още един, който се интересува и подкрепя каузата ни. Бъди лепилото, което лепи всички парченца от кърмаческия пъзел и създава нещо успешно и красиво - точно каквато е диадата мама и бебе!

_______________________________________________________________________________

4. Да споделиш с нас!

Разкажи ни твоята история или тази на близките си за раждането, кърменето, отглеждането на децата и ежедневните радости. Бъди слънцето в очите ни. Зарадвай ни със снимки, рисунки и всякакви съкровища от делниците ви. А ние ще ги споделим с всички останали и заедно ще се радваме на всеки успех! Изпращай ни всичко тук: na@podkrepazakarmene.com

_______________________________________________________________________________

5. Да направиш дарение!

НАПК е организация, която съществува само благодарение на ентусиазъм, желание и доброволни дарения. Дарявайки на НАПК, ти подпомагаш финансово дейностите ни, за да можем да стигнем до повече майки. Също така, даваш възможност за обучение на нови консултанти и медицински лица, както и за обновяване и поддържане знанията на настоящите консултанти. С тези средства можем по-успешно да сме двигател на промените, които са нужни в грижите за майките и децата. Най-важното за нас обаче е, че така показваш, че оценяваш важността на това, което правим, или сме ти помогнали по някакъв начин!

Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG82 FINV 9150 1204 5568 72
BIC: FINVBGSF
Желая дарението ми да бъде анонимно/ Yes
 BGN
Метод на плащане / Method:
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Плащането се осъществява чрез Paypal.com - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Информацията, която предоставяте тук не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица. НАПК гарантира, че името и адресът Ви няма да бъдат продавани, заменяни или отдавани под наем, ще бъдат използвани само за кореспонденция и ще спазваме пълна конфиденциалност съгласно Закона за защита на личните данни.

Сдружение НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ПОДКРЕПА ЗА КЪРМЕНЕ е юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано в СГС под номер 399/2010г., вписано в Централния регистър при Министерството на правосъдието за юридически лица с нестопанска цел, действащи в обществен интерес.

При дарение получавате данъчни облекчения

Данъчни облекчения за юридически лица: Съгласно разпоредбите на Закона за корпоративното подоходно облагане - Чл. 31, ал. 1, т. 14 за данъчни цели се признават счетоводни разходи за дарения в общ размер до 10 на сто от положителния счетоводен финансов резултат (счетоводната печалба), когато разходите за дарения са направени в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за общественополезна дейност.

Данъчни облекчения за физически лица: Съгласно разпоредбите на чл. 22, ал. 1, т. "л" от Закона за данъците върху доходите на физическите лица сумата от годишните данъчни основи се намалява с направени през годината дарения в размер до 5 на сто, когато дарението е в полза на юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност.

_______________________________________________________________________________

6. Да станеш приятел!

Приятелите са хора, които искат да помагат и подкрепят НАПК, но нямат желание да се обучават или не отговарят на критериите за консултант.

Кой може да стане НАПК приятел?

Всеки, който вярва, че за децата е важно да бъдат кърмени и че майките имат не само нужда, но и правото да получават помощ и подкрепа.

Как се става НАПК приятел?

Предимно с желание, усмивка и позитивно отношение към кърменето! А официално – прави се дарение през сайта или по банков път. Размерът на дарението е по ваша преценка. След това се попълва бланка, която се изпраща на адрес: na@podkrepazakarmene.com.

Защо са важни приятелите?

Защото всяка протегната ръка, която ни подавате е важна за нас!

Защото сме сигурни, че помощта на всеки един, без значение колко голяма е тя и дали е местна или национална, има тежест и насочва събитията в положителна посока!

Защото така всички, които искат да ни подкрепят и работят за каузите на НАПК (без значение какъв е кърмаческия им опит), имат възможността да го направят!

Как можеш да помагаш като приятел?

Всякак! Всички твои умения, таланти и знания могат да са ни от полза.

◊ Идеи и случайни хрумки за дейности и начини за помощ и достигане до хората, които имат нужда от помощ

◊ Консултации и съвети в професионалната ти област (банкови, правни, маркетингови, PR, арт, дизайн, обучение, участие по проекти и т.н.)

◊ Разпространение на материали на НАПК

◊ Участие като доброволци в събития, организирани от нас.

Как да се свържеш с нас, за да станеш приятел?

По всякави въпроси, можеш да ни пишеш на адрес: info@podkrepazakarmene.com.
_______________________________________________________________________________ ____

7. Да станеш консултант!

Кога се провеждат обученията за доброволни консултанти по кърмене и как можеш да кандидатстваш за тях ще намериш в страницата Обучение.

_______________________________________________________________________________

_

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени