Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Семинар за медици на тема “Съвременните практики в подкрепа на кърменето. Инициатива Болница приятел на бебето”

Уважаеми колеги,

Национална асоциация ”Подкрепа за кърмене”- клон Варна (www.kurmene.org) организира семинар за медицински лица на тема „Съвременните практики в подкрепа на кърменето. Инициатива Болница приятел на бебето“ на 18-19 юни 2011г. в хотел „Golden tulip“, Варна. Лектори ще бъдат експертите от Националния комитет по кърмене: Доц. Д-р В. Недкова дм, Д-р А. Попиванова, Д-р Ж. Станева и Д-р Р. Панчева, дм – консултант по кърмене. Гости ще бъдат Г-жа Туве Скарстейн-посланик на Кралство Норвегия, представител на Община Варна и UNICEF – България.

При желание от Ваша страна, след това обучение, отделението, в което работите би могло да кандидатства за покриване критериите и присъждане на приз „Болница приятел на бебето“ или за ресертифициране (което се случва на всеки 2 години след присъждане на приза).

Прието е, че той е  едно от условията за добър стандарт на съответното отделение и носи допълнително точки при сертифициране по ISO. Счита се, че за да е ефективно познанието, което ще се придобие на този семинар, е необходимо да присъства поне 30% от състава на съответното отделение-лекари, сестри, акушерки.

Не се предвижда такса за участие. По време на кафе-паузите и предвидените обеди, бихте могли да обсъдите в приятна обстановка вълнуващи Ви практики касаещи съвременните аспекти на кърменето.

Генерален спонсор на събитието е фирма Glaxo Smith Kline.

За повече информация: info@kurmene.org

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени