Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Предколедно предизвикателство

Историята на една мечта

В последните дни на 2011 г. правим своята равносметка и с топли чувства си припомняме радостите и тревогите, които съпреживявахме с Вас, майките, през изминалите месеци. Изпълнените цели, успешно завършилото обучение за консултанти и медицински лица и новозапочналият курс 2012 – всичко това ни вдъхновява за подвизи и през Новата година.

Kоледа е времето, в което всеки изрича най-съкровените си желания и се надява мечтите му да станат реалност. И ние от НАПК си имаме мечта – да проведем ново обучение за доброволни консултанти по кърмене и медицински лица извън София, на място, където никога досега не се е провеждало такова! И ето, че началната стъпка за осъществяването й е направена: наш приятел ни даде страхотна идея – да напишем Писмо до Дядо Коледа, а ние с радост я приехме:

Изчислихме, че ако всеки наш приятел – ако всеки от вас, ни дари 3 лв., ще бъде истинският Дядо Коледа, благодарение на който ще можем да съберем дори повече от необходимите ни 5670 лв, с които да организираме Обучение 2013 в град, различен от София! Така ще успеем да дадем знания на майки и медицински специалисти в други части от България – нали все ни питате кога ще дойдем и във Вашия град :) Това е начинът да ни помогнете! Сумата ще покрие разходи като наем на зала, транспорт, учебни материали и всичко необходимо за цялото обучение, което продължава повече от половин година. Представете си колко много значи за нас това!

И така,

х ? = обучение извън София :)

Приятели, бъдете нашия страхотен Дядо Коледа и нека заедно подкрепим повече майки да кърмят успешно! Кликнете тук, за да дарите 3 лв. и да направите възможна нашата мечта :) Благодарим Ви от сърце!

Желаем Ви приказни Коледни дни!

Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени