Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Конкурс „Моето продължително кърмене“

По повод Световната седмица на кърменето 2013, НАПК – Плевен организира конкурс за литературна творба на тема „Моето продължително кърмене“.

Условия за участие:

Конкурс „Моето продължително кърмене“

Конкурс "Моето продължително кърмене"1. Да сте мама на Крали Марко – да сте кърмили едно дете в продължение на две или повече години.
2. Можете да ни изпратите текст в някоя от следните форми: разказ, стихотворение, поема, есе, басня, хумористична творба.
3. Не е задължително да сте от Плевен – конкурсът е отворен за всички.
4. Консултантите от НАПК са мами и също могат да участват.
5. Можете да участвате с повече от една творба. 6. Към текстовете можете да изпращате снимки или други визии, ако желаете.

Срок:
Очакваме откровенията ви до 20 август 2013 година на електронен адрес: des@podkrepazakarmene.com

Награди:
Победителят ще бъде определен от жури – консултантите от НАПК-Плевен. Най-хубавите творби щe бъдат публикувани в сайта на асоциацията www.podkrepazakarmene.com, в раздел „Вашите истории“ или като текст под снимка на официалната Фейсбук страница на НАПК.

Наградата е бижу за мама, осигурено от Artatelier.

Разкажете ни за дългия път, който извървяхте заедно с детето си; за това как се променяше нагласата ви към кърменето през времето, за положителните и отрицателните емоции. Подкрепяха ли ви близките, на какво мнение беше таткото? Кога за пръв път се разделихте с детето си и за колко време – как се отрази това на кърменето? Насърчихте ли детето да се отбие или го оставихте само да води процеса? Как ще коментирате притесненията и предразсъдъците по темата? Разкажете ни за взаимоотношенията на Крали Марко с гърдите ви – смешните коментари на детето; умиляващите моменти; миговете, когато ви се искаше да избягате. Бихте ли кърмили толкова дълго или повече и следващото си дете? – Въпросите са само ориентир и не е задължително да им отговаряте.

-
-

Още новини:__

 Световна седмица на кърменето 1-7 август 2013

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени