Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Първи стъпки в…

Ние от Национална асоциация „Подкрепа за кърмене” с радост ви приветстваме с началото и на нашата учебна година! Заедно с вас нарамваме в раниците знания, мечти, въпроси, за да извървим и тази година своите първи стъпки към нашата обща цел за повече щастливи кърмени бебета. Можете да се присъедините и да ни подкрепите, ако и за вас кърменето е неразделна част от живота с бебче у дома.

Някои от вас вече явно заявиха своето желание да се включат в екипа ни. И с тях започва шестото обучение за доброволни консултанти по кърмене и медицински лица. Благодарим ви, че бяхте толкова активни! Радостно е, че все повече мами са готови да споделят своите знания и време, за да са от полза на кърмещите жени. И догодина напролет ще можем да се похвалим с нови обучени консултанти по кърмене.

Дори и да не сте успели да се включите в обучението, тази година сме подготвили много нови срещи и лекции – реални и виртуални, за да продължим да ви подкрепяме. От октомври стартираме в София и Пловдив, а скоро се надяваме да се виждаме често с вас и в други градове. Всички бременни и мами с малки бебоци ще са добре дошли в Gymboree Play&Music (София) и във Veda House (Пловдив), за да извървяваме заедно първите кърмачески стъпки от коремчето на мама до гърдата.

Започва и нашето сътрудничество „Фрамар Медиа – Активното здраве!” – национален интернет портал на тема здраве, превенция и позитивен начин на живот. Там ще имате възможност да поставяте пред наши консултанти вашите въпроси относно съвместимостта на кърменето при заболявания и използването на медикаменти.

Паралелно с това продължава и участието ни в Училището за родители „Моето дете” в София и Варна.

Продължава и поредицата от лекции на варненската ни група в АГ Болница – Варна

На добър час!

Повече информация за лекциите в София и Пловдив очаквайте съвсем скоро! Ще ви споделим и подробностите за нашите нови партньорства!

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени