Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Фотоконкурс „С бебе на път“ – наградените!

Гласуването във Фейсбук конкурса „С бебе на път“ завърши!

Изключително сме щастливи да обявим победителите, които вие избрахте в страницата ни във Фейсбук. А те са:

IIIта награда, със 104 гласа, печели снимката на „Татко Десо и бебе Вихра на Шуменското плато“. Вихра ще има за спомен от участието си в конкурса арт декор от фирма Фотосинтезис.

IIра награда, със 118 гласа, печели снимката на „Мама Верадина с дъщеря си Калина на ез. Бъбрека“ . Малката Калина и семейството й ще получат канава от фирма Фотосинтезис.

Iва награда, със 171 гласа, печели снимката на „Татко Ники и бебе Крис на 6 месеца, Перперикон“. Татко и бебе ще се радват на фотокнига и канава от фирма Фотосинтезис.

Гласуването за голямата награда на НАПК беше оспорвано! За късмет, обучението за консултанти е проработило и не се стигна до скубане на плитки и дърпане на поли. Искахме снимката да показва връзката между родител и дете, да има „живот“ и динамика, да докосва околния свят. Беше ни изключително трудно да решим коя ни харесва най-много и трябва да спечели – всяка от изпратените снимки почувствахме любима, скъпа и близка! Но решение трябваше да бъде взето…

Именно заради  тежкия избор, фотографът ни реши да даде поощрителна награда на снимката на „Мама Силвия и бебе Филип  във Венецуела“. Мама и бебе получават професионална фотосесия или обработка на снимки от Елеонора Минкова.

И така…

Специалната награда, избрана от  консултантите от Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, отива при снимката на „Мама Елизабет и Йоан в Австрия“. Те ще могат да се насладят на професионална фотосесия или обработка на снимки от личния им архив от Елеонора Минкова и фотокнига от фирма Фотосинтезис, с направените фотографии.

Вярваме, че конкурсът е развълнувал и вас, както развълнува всички ни – докоснахме се до неповторими случки и места, които са част от вашата история. Надяваме се съвсем скоро, в нов конкурс, да се наслаждаваме на други прекрасни моменти с най-скъпоценните ви същества.

С благодарност, че ни направихте част от вълшебните си пътешествия,
Журито на конкурс „С бебе на път“

Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени