Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Консултанти по кърмене оказват помощ и подкрепа на кърмещи майки в цялата страна.

Национален телефон на консултантите по кърмене 0896  418 488

Новини

Каним ви и в Пловдив на уютна среща за Деня на детето! Ще пием чай и ще правим красиви рисунки по бременни коремчета, за да поздравите вашите мъници

По случай 1 юни – Международния Ден на Детето, НА „Подкрепа за кърмене“ организира празник за бременните мами и техните малки човечета, които носят под сърцата си. Елате и в Пловдив да празнуваме този хубав празник, с бебчета в коремчетата.

Поканени са всички бременни! Ще се радваме да видим и вече пораснали кърмачета и техните мами, потърсили подкрепата ни назад във времето. Специално внимание ще обърнем на бремелинките, на които ще подарим красиви рисунки върху техните коремчета. Осигурили сме безвредни боички за  бодиарт, в който могат да се включат и татковците. Всички творби ще бъдат снимани и качени в специална изложба на страницата ни във Фейсбук. А най-оригиналните рисунки ще бъдат публикувани в следващия брой на нашите медийни партньори – сп. „Моето дете”.

С чаша чай в уютната обстановка на „Веда Хауз” ще можем да поговорим и за вашите вълнения около кърменето.

Вземете бременните си коремчета, най-празничното си настроение и най-широките си усмивки и елате във „Веда Хауз“ (Пловдив, ул. „Г. Бенковски”50) от 10.30ч. до 12.00ч. Ще можете и да опитате от специалния чай за кърмачки, който се предлага от нашите мили домакини.

Тук можете да видите информация за събитието в София.

__________

Медиен партньор:

детски колички
Обяви от Napazar.eu
Използването на текст, изображение или каквато и да е друга част от този сайт е забранено
без изричното писмено съгласие от страна на Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене"
© 2010 - 2024 Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" | Всички права запазени